Termeni si Condiții

CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS, ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE

1. Ce reprezintă acești Termeni?

Acești termeni vă prezintă regulile de utilizare a site-ului nostru: ,,tech-controllers.ro”.

2. Cine suntem și cum să ne contactați
2.1 ,, tech-controllers .ro” este un site operat de LuTECH Expert SRL („Noi”).
LuTECH Expert SRL este înregistrată la registrul comertului sub: J05/528/2005, Cod fiscal: RO17329785. Sediul: strada Anghel I. Saligny , Nr.4, Oradea, județul Bihor, România.
2.2 Pentru a ne contacta, vă rugăm să vedeți detaliile din secțiunea Contact a prezentului website.

3. Prin utilizarea site-ului nostru, acceptați acești termeni
3.1 Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să îi respectați.
3.2 Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.
3.3 Vă recomandăm să tipăriți o copie a acestor termeni pentru referință ulterioară.

4. Există și alți termeni care vi se pot aplica
4.1 Acești termeni de utilizare se referă la următorii termeni suplimentari, care se aplică și utilizării de către dvs. a site-ului nostru:
4.1.1 Notificarea noastră de confidențialitate https://tech-controllers.ro/politica-de-confidentialitate
4.1.2 Politica noastră privind cookie-urile, care stabilește informații despre cookie-urile de pe site-ul nostru.

5. Putem face modificări acestor ,,Termeni”
Prezentul document suferă modificari și revizuiri periodice. De fiecare dată când doriți să utilizați site-ul nostru, vă rugăm să verificați acești termeni pentru a vă asigura că înțelegeți termenii care se aplică în acel moment. Ultima actualizare a acestor termeni a avut loc în 30.09.2023.

6. Putem aduce modificări site-ului nostru
Ne putem actualiza și modifica site-ul periodic, pentru a reflecta modificările aduse produselor noastre, nevoilor utilizatorilor noștri și priorităților noastre de afaceri.

7. Putem suspenda sau retrage site-ul nostru.
7.1 Site-ul nostru este disponibil gratuit.
7.2 Nu garantăm că site-ul nostru, sau orice conținut de pe acesta, va fi întotdeauna disponibil sau neîntrerupt. Putem suspenda sau retrage sau restricționa disponibilitatea întregii sau a oricărei părți a site-ului nostru din motive comerciale și operaționale. Dacă este posibil, vom încerca să vă informăm în mod rezonabil cu privire la orice suspendare sau retragere.
7.3 Sunteți, de asemenea, responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră la internet sunt la curent cu acești termeni de utilizare și alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

8. Site-ul nostru este numai pentru utilizatorii din România
Site-ul nostru este adresat persoanelor care locuiesc în România. Nu declarăm că informația disponibilă pe sau prin intermediul site-ului nostru este adecvată pentru utilizare sau disponibilă în alte locații.

9. Trebuie să vă păstrați în siguranță detaliile contului
9.1 Dacă vă alegeți sau vi se furnizează un cod de identificare al utilizatorului, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale. Nu trebuie să le dezvăluiți niciunei terțe părți.
9.2 Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare a utilizatorului sau parolă, fie că este aleasă de dumneavoastră sau alocată de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor termeni de utilizare.
9.3 Dacă știți sau bănuiți că altcineva, decât dvs., vă cunoaște codul de identificare de utilizator sau parola, trebuie să ne notificați prompt folosind detaliile de pe pagina noastră de Contact a prezentului website

10. Cum puteți utiliza materialele de pe site-ul nostru
10.1 Suntem proprietarul sau licențiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală pe site-ul nostru și al materialelor publicate pe acesta. Aceste lucrări sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.
10.2 Puteți tipări o copie și puteți descărca extrase ale oricărei pagini de pe site-ul nostru pentru uz personal și puteți atrage atenția celorlalți din cadrul organizației dumneavoastră asupra conținutului postat pe site-ul nostru.
10.3 Nu trebuie să modificați în niciun fel copiile pe hârtie sau digitale ale oricăror materiale pe care le-ați imprimat sau descărcat și nu trebuie să utilizați nicio ilustrație, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separat de orice text însoțitor.
10.4 Statutul nostru (și cel al oricăror colaboratori identificați) de autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.
10.5 Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență pentru a face acest lucru de la noi sau de la licențiatorii noștri.
10.6 Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru cu încălcarea acestor termeni de utilizare, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și trebuie, la alegerea noastră, să returnați sau să distrugeți orice copii ale materialelor pe care le-ați realizat.

11. Nu vă bazați pe informațiile de pe acest site
11.1 Conținutul de pe site-ul nostru are caracter general și informativ. Nu reprezintă o sursă de informație exclusivă pe care ar trebui să vă bazați. Pe lângă conținutul de pe site, trebuie să obțineți și sfaturi și informații profesionale sau de specialitate înainte de a acționa într-un fel sau altul.
11.2 Deși depunem eforturi constante pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu putem garanta, în mod expres sau implicit, că informațiile prezentate pe site sunt exacte, complete sau actualizate. În plus, ne rezervăm dreptul de a face modificări sau actualizări la orice specificație a produsulelor, la caracteristici, la funcționalități, la compatibilitatea cu alte produse și/sau certificări după cum considerăm de cuviință.
11.3 Vă rugăm să rețineți că fotografiile sunt furnizate doar cu titlu informativ și pot prezenta anumite accesorii ale produsului care ar putea să nu fie incluse în pachetul standard de vânzare.

12. Nu suntem responsabili pentru site-urile web la care facem legătura
12.1 În cazul în care site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri și/sau resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Asemenea link-uri nu trebuie interpretate ca fiind aprobate de noi și nu garantăm calitatea informațiilor le puteți obține accesându-le.
12.2 Nu avem niciun control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse.

13. Nu suntem responsabili pentru viruși
13.1 Nu garantăm că site-ul nostru va fi sigur sau lipsit de erori sau viruși.
13.2 Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator și a platformei pentru a accesa site-ul nostru. Ar trebui să utilizați propriul software de protecție împotriva virușilor.