Academia Instalatorului

Academia-Instalatorului-Tech-controllers

Academia Instalatorului este un program inovator creat de TECH Controllers pentru a oferi cursuri de formare gratuite pentru instalatori. Ne-am propus să îți aducem cele mai relevante informații și cunoștințe în domeniul instalatiilor, astfel încât să devii un expert în acest domeniu în continuă evoluție.

Cursurile noastre de formare pentru instalatorii de încălzire sunt concepute într-un mod interactiv și captivant. Vei avea ocazia să descoperi cele mai populare controlere utilizate în instalațiile de încălzire centrală și vei învăța cum să le instalezi și să le configurezi corect.

Dacă ești interesat de această oportunitate unică de a-ți dezvolta abilitățile și competențele în domeniul instalatiilor, te invităm să te înscrii la cursurile noastre. Folosește formularul de înregistrare disponibil pe site-ul nostru pentru a-ți rezerva locul. Iar dacă ai întrebări despre cursurile noastre de formare a instalatorilor, te rugăm să contactezi contact@tech-controllers.ro

Academia-Instalatorului-Tech-controllers-2
Cursurile noastre sunt concepute pentru a-ți oferi cunoștințele necesare în utilizarea controlerelor și sistemelor smart home. Astfel, vei putea să devii un instalator profesionist și să oferi clienților tăi cele mai bune soluții pentru casele lor inteligente. În plus, cursurile noastre includ și o prezentare detaliată a avantajelor și funcționalităților controlerelor noastre populare. Cursurile au loc ori la sediul central TECH Controllers în Oradea, ori poți participa la ele în diferite locații din țară când ne deplasăm la partenerii noștri din alte orașe.
Academia-Instalatorului-Tech-controllers-3

De asemenea, suntem conștienți că instruirea la fața locului poate fi dificilă din punct de vedere logistic, așa că oferim posibilitatea de cazare gratuită pentru participanții la cursuri. Așadar, nu pierde ocazia de a te perfecționa în domeniul instalatiilor inteligente și de a te alătura Academiei Instalatorului TECH Controllers!

Programul unei zile de instruire:

9:00 – sosirea participanților, cafea, ceai
10-12:00 – instruire teoretică și practică controlere, termostate, accesorii
12-13:00 – pauză de prânz
13-16:00 – instruire sistem Sinum smart home
16-19:00 – timp liber
19:00 – cină

În cadrul evenimentului, poți afla mai multe despre instalarea încălzirii prin radiatoare, instalarea încălzirii prin pardoseală și poți cunoaște specificul echipamentelor pentru a consilia clientul cu privire la cea mai potrivită soluție. Trainingul pentru instalatorii de încălzire este condus de angajați experimentați ai companiei, care sunt bucuroși să împărtășească din cunoștințele și experiența lor.

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile